До навчання готові! Харківські першачки отримали безкоштовні рюкзаки із всією необхідною канцелярією

07 вересня 2024 р. 13:13

07 вересня 2024 р. 13:13


Із приходом осені харківські метрошколи рясніють вишиванками. Саме тут, під землею, схвильовані першачки роблять свої перші кроки до самостійного життя. Про те, щоб малеча була забезпечена всім найнеобхіднішим для навчання, подбали і члени команди Save the Children – першої у світі незалежної організації, що захищає та підтримує дітей по всій країні.

На початку нового навчального року співробітники Save the Children провели дистрибуцію індивідуальних наборів для харківських першачків у одній із метрошкіл міста. Всередині наплічників діти змогли знайти яскраві альбоми, фарби, пластилін та іншу необхідну канцелярію, що покриває базові потреби новоспечених школярів. Отримані подарунки припали до вподоби не лише малечі, а й батькам.

Маленький Володя вміст наплічника розглянути ще не встиг. Обіцяє це зробити одразу, як повернеться додому. А от його однокласник Артем вирішив не баритися і вже розібрався із наповненням рюкзака.

Артем, як і його однокласники, прийшов до метрошколи вперше, однак зі своїми вподобаннями визначитися уже встиг.

Заняття ще не встигають добігти кінця, коли шкільні коридори наповнюються батьками. Вони поспішають привітати малечу з їхнім першим навчальним днем. У групі підтримки першокласниці Мілани сьогодні мама та старша сестричка.

Як батьки, так і педагоги відзначають, що обладнання метрошколи продумане до найменших деталей. Яскраві кабінети, ігрові куточки, інтерактивні панелі та навіть запрошені аніматори – усе це допомагає малечі почуватися максимально комфортно під землею.

До навчання готові! Харківські першачки отримали безкоштовні рюкзаки із всією необхідною канцелярією

Джерело: izvestia.kharkov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua