Обстріл Харкова: кількість постраждалих продовжує зростати

07 вересня 2024 р. 22:15

07 вересня 2024 р. 22:15


"Сьогодні вдень російські війська завдали ударів керованими авіабомбами по місту Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. В результаті обстрілу сталися руйнації та пошкодження житлових будинків та цивільного об'єкту. За різними адресами виникли пожежі. У селищі Мала Данилівка горів житловий будинок на площі 150 м кв. Також зруйновано 1 житловий будинок, ще понад 10 осель пошкоджено. За попередніми даними, постраждало 5 осіб. У Салтівському районі міста Харкова на території приватного підприємства горіла складська будівля на площі 50 м кв. та трава на площі 250 м кв. Пошкоджено 8 легкових автомобілів. У Індустріальному районі міста Харкова горіла трава на площі 200 м кв", - повідомляє ДСНС.

Внаслідок ударів по Малій Данилівці у чотирьох громадян констатували гостру реакцію на стрес, їм надають допомогу.

Харківська обласна прокуратура повідомила, що в Салтівському районі пошкоджено приміщення приватного підприємства. Отримав поранення 61-річний охоронець. Також пошкоджено 9 транспортних засобів.

В Індустріальному районі зафіксовано влучання по території садового товариства: відбулось загорання господарчої будівлі. Без постраждалих.

У селищі Мала Данилівка Харківського району горів житлових будинок, ще щонайменше 10 приватних домоволодінь пошкоджено. Постраждали чотири людини: три жінки та чоловік. У потерпілих гостра реакція на стрес та тілесні ушкодження.

За попередніми даними, ворожі удари були завдані ФАБ-250 з УМПК.

Фото: ДСНС.

Підписуйтеcь на наш Telegram-канал Lenta.UA - ЄДИНІ незалежні новини про події в Україні та світі

Євген Медведєв

Обстріл Харкова: кількість постраждалих продовжує зростати

Джерело: lenta.ua (Харків)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua