У Харкові п'яний водій пропонував патрульним 2000 доларів хабаря

16 вересня 2024 р. 18:24

16 вересня 2024 р. 18:24


Чоловік порушив правила дорожнього руху.

Пізно увечері 15 вересня на вулиці Вернадського у Харкові 35-річний водій автомобіля Mazda порушив правила дорожнього руху.

Патрульні зупинили автівку приблизно о 22:00. Під час спілкування вони помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували йому пройти тест. Чоловік погодився. Виявилося, що він випив у 12,25 раза більше за допустиму норму. Після перевірки "Драгером" п'яний водій став пропонувати патрульним хабар у розмірі 2000 доларів (це понад 83 000 гривень).

"Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Драгер, результат якого склав 2.45 проміле. З результатом огляду водій був згоден. За непритягнення до відповідальності чоловік запропонував інспекторам неправомірну вигоду у сумі 2000 доларів США. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди чоловік не реагував", — розповіли у Патрульній поліції Харківської області.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Щодо чоловіка склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) і адмінпостанову за ч. 1 ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, невиконання сигналів регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як писав KHARKIV Today, у Харкові жінка намагалася дати хабар патрульним за п'яного водія .

Схожі новини

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.

У Харкові п'яний водій пропонував патрульним 2000 доларів хабаря

Джерело: 2day.kh.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua