Авторка "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг долучилася до облаштування освітнього центру в Лозовій

14 жовтня 2024 р. 11:28

14 жовтня 2024 р. 11:28


У Лозовій відкрили сучасний освітній простір, цьому посприяла британська письменниця та філантропка Джоан Роулінг. Про це повідомляє Лозівський міський голова Сергій Зеленський.

В чому суть

У Лозівській громаді відкрили сучасний освітній центр. В ньому, поза шкільними уроками, діти розвиватимуть творчі здібності, психологічно відновлюватимуться та надолужуватимуть освітні втрати. Для безпеки малечі та підлітків поруч є укриття, зазначає очільник Лозівщини Сергій Зеленський.

Сергій Зеленський зазначає, що в центрі є все необхідне для різнобічного розвитку: затишне приміщення, зручні анатомічні меблі, сучасне обладнання, безліч розвиваючих ігор та книг, багато іграшок та купа іншого корисного приладдя.

На почесному місці – збірка фентезі про Гаррі Поттера. Її авторка Джоан Роулінг долучилася до облаштування Лозівського тимчасового освітнього центру. Вона є засновницею Благодійному фонду «Lumos», який допоміг створити цей простір. Взяли участь також Альянс «Україна без сиріт» та Гуманітарний фонд для України.

Раніше – завдяки проєкту – 90 дітей з особливими освітніми потребами отримали цифрові набори: планшети, навушники, розвивальні, навчальні матеріали та книги, йдеться у повідомленні

Освітній центр працює за адресою:

м.Лозова, мікрорайон 1, будинок № 1, Лозівська СЮН.

Що було раніше

Під час мобілізаційних заходів житель Лозівського району напав на співробітника ТЦК та побив його

Реклама

Авторка "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг долучилася до облаштування освітнього центру в Лозовій

Джерело: lozova.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua