Харківські "крила" нищать ворожу техніку у Бєлгородській області

17 жовтня 2024 р. 14:35

17 жовтня 2024 р. 14:35


Знищено та уражено сім одиниць техніки.

По техніці поцілили дронами.

Бійці батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" (входить до складу 92-ї окремої штурмової бригади) знищили та пошкодили сім одиниць ворожої броньованої техніки. Техніка знаходилася на території Бєлгородської області. Успішну операцію з ураження техніки провели за допомогою дронів. Відео ураження опублікував командир "Ахіллесу" Юрій Федоренко.

Зокрема, захисники знищили чотири бойові машини піхоти "БМП-2" та один багатоцільовий транспортер-тягач легкий броньований (БТ-ЛБ). Уражені були бойова машина піхоти "БМП-2" і танк "Т-72". Дрони українських захисників влучили по техніці, коли вона була на дорозі. Зокрема, одну із БМП-2 знищили на переправі.

Нещодавно було повідомлення про те, що ЗСУ відбили російську атаку неподалік українсько-російського кордону поблизу російського села Журавлівка (напрямок колишнього пункту пропуску Гоптівка). На цьому напрямку працює бригада Нацгвардії "Спартан".

Як писав KHARKIV Today, Головне управління розвідки Міноборони України показало, як захисники полонили майже полк окупантів на Харківському напрямку . Спецпризначенці ГУР зачистили 400 гектарів лісу на півночі Харківської області та поповнили обмінний фонд.

Схожі новини

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.

Харківські "крила" нищать ворожу техніку у Бєлгородській області

Джерело: 2day.kh.ua