На честь спецпідрозділу "Кракен", який звільняв Харківщину, випустили поштову марку

17 жовтня 2024 р. 15:57

17 жовтня 2024 р. 15:57


У продажу марка буде з наступного тижня.

Бійці KRAKEN самі розробили дизайн марки.

Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" випустив поштову марку на честь харківського спецпідрозділу KRAKEN, що входить до Головного управління розвідки Міністерства оборони України. На марці зображений боєць спецпідрозділу, позаду нього — Дзеркальний струмінь. Набір поштових марок є лімітованим.

"Морський гігант, що несе смерть своїм ворогам. Так розповідали про кракена ісландські моряки. Потужні воїни, добровольці, герої, які стали на захист України у 2022 році й безстрашно йдуть уперед досі. Так про KRAKEN говоримо ми. KRAKEN — підрозділ ГУР МО, сформований 24 лютого 2022-го ветеранами полку "АЗОВ", офіцерами розвідки, футбольними фанатами й добровольцями в Харкові.На честь легендарних захисників та захисниць Укрпошта випускає лімітований поштовий набір KRAKEN за проєктом "Власна марка", — розповіли на Facebook-сторінці "Укрпошти".

Дизайн поштової марки розробляв сам підрозділ KRAKEN. До комплекту входить аркуш із дев'ятьма марками та художній конверт зі спецпогашеннями. Тираж складає 972 екземпляри. Комплект коштуватиме 600 гривень, конверт зі спецпогашенням — 60 гривень. Поштову марку продаватимуть із наступної середи 23 жовтня. Придбати її можна буде на сайті Ukrposhta Post market та у філателістичній крамниці у Києві (вулиця Хрещатик, 22).

Як писав KHARKIV Today, на Харківщині погасили поштову марку "русскій воєнний флот — до дна!" . Вона стала продовженням серії поштових марок під назвою "русскій воєнний корабль…".

Схожі новини

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.

На честь спецпідрозділу "Кракен", який звільняв Харківщину, випустили поштову марку

Джерело: 2day.kh.ua