Із ХОВА звільнився ще один чиновник, який відповідав за фортифікації

17 жовтня 2024 р. 18:12

17 жовтня 2024 р. 18:12


Едуард Яровий подав декларацію.

Едуард Яровой підписував договори про постачання деревини для фортифікацій із сумнівними фірмами.

15 жовтня перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної військової адміністрації Едуард Яровой подав декларацію при звільненні. Вона охоплює період із 1 січня по 1 жовтня 2024 року. Звіт опублікований у Єдиному державному реєстрі декларацій.

У декларації зазначено, що за дев'ять місяців 2024 року Яровой на посаді першого заступника директора Департаменту ЖКГ і ПЕК ХОВА отримав 838 188 гривень зарплатні. Із грошових активів указано 760 000 гривень готівкою, із транспортних засобів — BMW 525i 1993 року випуску, придбаний у 2004 році. Також у декларацію внесена квартира у Харкові площею 70,4 квадратного метра, яка належить Тетяні Яровій.

Зазначимо, зараз на сайті Департаменту ЖКГ і ПЕК ХОВА навпроти посади першого заступника стоїть прочерк. Департаментом керує нещодавно призначений Іван Дудченко.

Нагадаємо, Дудченко був призначений після сканадлу із фортифікаціями . Йому — 29 років. Закінчив Харківський національний автомобільно-дорожній університет. Родом із селища Краснокутськ (Богодухівський район), живе у Харкові. У декларації основним місцем роботи вказав Харківський облавтодор і Харківський райавтодор. Раніше працював у Гутянському лісгоспі.

Департамент ЖКГ ХОВА очолював Сергій Магдисюк, проте понад рік тому він звільнився. Наразі Магдисюк є радником начальника ХОВА. Цей Департамент потрапив у декілька с кандалів, пов'язаних із якістю фортифікаційних споруд , за які він відповідав, та придбанням деревини для фортифікацій, під час якого підписували угоди із сумнівними фірмами. Договори від ХОВА підписував перший заступник Департаменту ЖКГ Едуард Яровой .

Схожі новини

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.

Із ХОВА звільнився ще один чиновник, який відповідав за фортифікації

Джерело: 2day.kh.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua