Харків має бути зручним для всіх мешканців, — Ігор Терехов

18 жовтня 2024 р. 11:53

18 жовтня 2024 р. 11:53


Міський голова Ігор Терехов розповів про важливість розвитку безбар’єрності в суспільному житті під час виступу на міжнародній виставці «FUTURE FORCES FORUM» у Празі, повiдомляє Iнфосiтi .

Він зазначив, що в Харкові вже реалізується програма підтримки, зокрема, поранених військових, які повернулися до цивільного життя. Однак важливо продовжувати створювати умови безбар’єрності, розвивати реабілітаційні центри.

«Ці люди віддали своє здоров’я заради нашого захисту, тому ми маємо зробити все можливе, щоб забезпечити їм комфортні умови в суспільстві. Треба об’єднати міські, обласні та державні ініціативи, що передбачатиме співфінансування для реалізації безбар’єрних проєктів. Є багато питань у цьому напрямку, над якими українцям необхідно виважено попрацювати», – підкреслив мер.

Нагадаємо, влітку в Харкові вперше в Україні був створений профільний Департамент інклюзивної доступності та безбар’єрного середовища. Він реалізує державну політику у сфері створення та функціонування безперешкодного середовища для всіх груп населення.

Харків має бути зручним для всіх мешканців, — Ігор Терехов

Джерело: izvestia.kharkov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua