Захисники повернули контроль над селом у Харківській області

18 жовтня 2024 р. 19:05

18 жовтня 2024 р. 19:05


Операція тривала тиждень.

Кругляківка є важливим для оборони Куп'янська селом.

Українські військові звільнили від російських окупантів село Кругляківка у Курилівській громаді Куп'янського району. Операцію зі звільнення та зачищення від ворога проводили бійці підрозділу "Братство" у складі спецпідрозділу Тимура Головного управління розвідки Міністерства оборони України за підтримки 77-ї окремої аеромобільної бригади Збройних сил України. Вона тривала тиждень.

"Операція із повернення контролю над важливим для оборони Куп'янська населеним пунктом тривала з 7 по 14 жовтня 2024 року. Ворог чинив опір, намагався контратакувати, однак зазнав поразки ― штурм окупантів розвідники відбили і продовжили витискати противника. Завдяки професійним та сміливим діям спецпризначенців ГУР росіяни у Кругляківці втратили більше взводу піхоти ― загарбників знищено у ближніх боях", — розповіли у ГУР Міноборони України.

Під час штурму захисники полонили російських військових та отримали від них важливі розвідувальні дані. Шляхи пересування ворога замінували.

Як писав KHARKIV Today, ситуація на лівому березі річки Оскіл складається несприятливо для Збройних сил України . За останній місяць росіяни значно просунулися на захід.

Схожі новини

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.

Захисники повернули контроль над селом у Харківській області

Джерело: 2day.kh.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua