Нічна атака на Харків показала потенційні проблеми опалювального сезону – Синєгубов

21 жовтня 2024 р. 12:17

21 жовтня 2024 р. 12:17


Росіяни обстріляли Харків вночі 20 жовтня, внаслідок одного з вибухів відключилося світло в побутових споживачів.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає "Думка".

За його словами, учора вночі стався черговий обстріл Харкова двома керованими авіабомбами. Наразі троє людей – у середньому стані тяжкості, інші – легкі. Загалом 13 людей постраждали в Київському та Основʼянському районах Харкова.

Внаслідок удару сталося аварійне відключення електропостачання, наразі подача світла вже відновлена.

"В 11 пошкоджених будинках вибиті вікна , зараз проводимо аварійний ремонт. Після цього постраждалі будуть подавати заяви на відшкодування. Через погодні умови потрібно роботи ремонт якомога швидше", – сказав очільник ОВА.

"Харків та область фактично на 100% готові до опалювального сезону. Однак остання атака на місто показала, що спрацювало аварійне відключення. Це ускладнює проведення опалювального сезону. На 20% усі об'єкти енергозабезпечення Харківщині автономні", – сказав Синєгубов.

Також Синєгубов повідомив, що в Харкові та області є 913 пунктів незламності, наразі відкрито більше 100, інші будуть відкривати за потреби.

Нагадаємо, що вчора, 20 жовтня, близько 22:00 росіяни скинули дві авіабомби на Харків . Через вибухи в Київському та Основʼянському районах міста пошкоджені комерційні та житлові будівлі. Постраждало 13 містян, серед яких – вагітна жінка . Із вилучених уламків правоохоронці попередньо встановили, що ворог застосував ФАБ-250 з УМПК.

Новини Харкова сьогодні: Харківщина стала найгарячішим напрямком – ГУР

Нічна атака на Харків показала потенційні проблеми опалювального сезону – Синєгубов

Джерело: dumka.media

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua