У Харкові може з’явитися “острів” енергопостачання. Що відомо

21 жовтня 2024 р. 18:36

21 жовтня 2024 р. 18:36


У Харкові може з’явитися своя точка генерації електроенергії. Проект вдасться втілити завдяки залученню міською радою інвестиційного гранту від Європейського банку реконструкції та розвитку.

Ігор Терехов зазначив, що крім цього питання, депутати підтримали і внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік.

Так, місто отримає 345,2 млн грн на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування, 2 млн грн – на заходи з відновлення об’єктів інфраструктури та житлового фонду; 1,8 млн грн – на забезпечення харчуванням учнів початкових класів . Водночас у Харкові були збільшені на 87 млн грн видатки на проведення аварійно-відновлювальних робіт у багатоповерхових житлових будинках, акцентував очільник міста.

Виділили кошти і для забезпечення подальшого безоплатного проїзду в у міському громадському транспорті, як наземному так і підземному. Тож мешканці та гості Харкова продовжують користуватись цією послугою безкоштовно.

Ухвалено на сесії було ще низку важливих питань стосовно підтримки військових, залучення їх до реабілітації та спорту. А 12,8 млн грн. Харків спрямує військовим частинам та спеціальним органам з правоохоронними функціями.

У Харкові може з’явитися “острів” енергопостачання. Що відомо

Джерело: izvestia.kharkov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua