Харківські енергетики завершують підготовку до зими

22 жовтня 2024 р. 17:39

22 жовтня 2024 р. 17:39


Районні підрозділи АТ “Харківобленерго” активно готуються до осінньо-зимового періоду. Про це повiдомляє Iнфосiтi .

У 2024 році працівники Великобурлуцького РЕМ виконали значний обсяг робіт, спрямований на покращення якості та надійності електропостачання в районі.

“Основні напрямки – це капітальний ремонт повітряних ліній та підстанцій. Роботи проводилися у Великобурлуцькій та Вільхуватській громадах. В ході виконання планів експлуатаційного обслуговування та підготовки енергетичного обладнання до проходження осінньо-зимового періоду виконано капітальний ремонт та технічне обслуговування 100 підстанцій, розчистку 98 км ліній електропередачі”, – зазначив керівник РЕМ Євгеній Кривошеєв.

За його словами, в рамках ремонтів та відновлення після бойових дій було замінено 9,3 км дефектного голого проводу на новий в мережах 0,4 та 10 кВ.

Для підвищення надійності електрозабезпечення бази РЕМ та для виконання поставлених задач під час можливих знеструмлень, встановлено та введено в роботу резервну дизельну електростанцію.

“Також у 2024 році було повністю замінено водогін РЕМ. Вчасно проводиться ремонт техніки, необхідної для виконання працівниками підрозділу своїх службових обов’язків. Все це позитивно впливає на настрій в колективі, продуктивність праці та дає нам надію на завтрашній день”, – підкреслив Євгеній Кривошеєв.

Харківські енергетики завершують підготовку до зими

Джерело: izvestia.kharkov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua