Активісти «Жовтої Стрічки» поширюють символи ненасильницького спротиву в Генічеську

26 липня 2024 р. 12:35

26 липня 2024 р. 12:35


Активісти руху «Жовта Стрічка» поширили символи ненасильницького спротиву на лівому березі Херсонщини. Кількість учасників руху зростає з кожним днем, протягом цього тижня до нас приєдналось понад 10 нових активістів.

У чому суть

Активісти розвішали містом плакати з написом " Генічеськ — це Україна!". Також додали, що ніколи не здадуться у боротьбі за вільне, незалежне місто яке є символом нашої мужності та незламності.

Також у дописі йдеться, що активісти руху «Жовта Стрічка» продовжують свою діяльність, поширюючи символи ненасильницького спротиву та закликаючи місцевих жителів долучатися до боротьби за свободу і незалежність.

«Ми віримо, що наша боротьба не буде марною. Кожен новий учасник руху — це ще один голос за свободу і незалежність нашого краю», — зазначили організатори руху.

Активісти закликають всіх, хто підтримує ідеї руху, приєднуватися до них і разом боротися за краще майбутнє для Херсонщини та всієї України.

А що було раніше

На честь руху "Жовта Стрічка", який протидіє російській окупації у Херсонській області, прикрасили вагон одного з потягів "Укрзалізниці".

Реклама

Активісти «Жовтої Стрічки» поширюють символи ненасильницького спротиву в Генічеську

Джерело: henichesk.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua