На окупованій Арабатській Стрілці у селі Щасливцеве згоріло кафе «Апельсин»

26 липня 2024 р. 16:12

26 липня 2024 р. 16:12


У селі Щасливцеве на окупованій Арабатській Стрілці сталася пожежа, в результаті якої повністю згоріло кафе «Апельсин».

У чому суть

У селі Щасливцеве на окупованій Арабатській Стрілці сталася пожежа — повністю згоріло кафе «Апельсин», розташоване на відомій «стометрівці», яка веде до моря і де раніше концентрувалися численні торговельні точки та кафе. Пожежа знищила заклад дощенту, а окупаційне МНС не встигло приїхати вчасно, щоб запобігти катастрофі.

Окупація призводить до деградації регіону, який був відомий своїм привабливим курортним потенціалом. Туристичний сезон на Арабатській Стрілці більше не збирає натовпи відпочивальників, а колись жваві місця перетворюються на руїни. Фото і відео, що поширилися мережею, чітко показують занедбаний стан колись популярної «стометрівки». Територія заросла травою і виглядає занедбаною, свідчачи про те, як окупанти руйнують туристичну інфраструктуру Арабатської Стрілки, яку раніше щороку відвідували мільйони туристів.

А що було раніше

Адвокати-колаборанти, які підтримали російську агресію, незаконно зареєстрували в Росії “Херсонську обласну колегію адвокатів” в окупованому місті Генічеськ . Засновниками стали Євген Шилін, Тетяна Шиліна, Микола Гераскін та Віталій Гераскін, який також очолив окупаційну “колегію адвокатів”.

Реклама

На окупованій Арабатській Стрілці у селі Щасливцеве згоріло кафе «Апельсин»

Джерело: henichesk.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua