Діти з Херсонської громади зможуть безоплатно відпочити в санаторії. Як отримати путівку

05 вересня 2024 р. 15:20

05 вересня 2024 р. 15:20


Діти з Херсонської громади віком від 7 до 14 років зможуть безоплатно відпочити в санаторії “Прикарпатський” (Яремче, Івано-Франківська область). Поїздка запланована на 8 вересня.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

У чому суть

Зазначається, що діти зможуть там бути 24 дні. Однак батьки можуть забрати дитину раніше, особисто приїхавши до санаторію. Поїздка розрахована на 25 дітей.

Заявки на відпочинок можна подавати за номером: 099 024 00 78 (тільки повідомлення на Viber).

У санаторії організовано 5-разове харчування. Є лікувальні процедури за бажанням: фізкультура, лор-кабінет, лікувально-діагностичне відділення, стоматкабінет, фізпроцедури (соляна кімната, пінно-кисневі коктейлі, фіточаї, ароматерапія), масаж.

Мобільні телефони залишаються у дітей. У корпусах є Wi-Fi. На території санаторію діє пральня. Няня збирає та відносить прати дитячий одяг, йдеться в повідомленні.

Під час перебування у санаторії діти очно будуть відвідувати школу. Також є можливість займатись онлайн у спеціально відведеному класі (за наявності у дитини гаджета та навушників).

Після виїзду із санаторію дитині видадуть довідку про те, що вона навчалася в школі-санаторії та виписку з оцінками.

А що було раніше

У новому навчальному році на окупованій території Херсонської області приблизно 10 тисяч дітей із 1-го по 10-й класи почали навчання.

Реклама

Діти з Херсонської громади зможуть безоплатно відпочити в санаторії. Як отримати путівку

Джерело: henichesk.city