Куди прилітає окупантам у Новій Каховці, Таврійську і Каховці

07 вересня 2024 р. 11:24

07 вересня 2024 р. 11:24


В окупованій Новій Каховці на Херсонщині окупанти намагаються знайти тих хто користується українським зв'язком, і мінують підходи до своїх дислокацій. Про останні новини з міста — в огляді NovaKahovka.City.

Шукають український зв'язок

Російські окупанти пересуваються по місту з приладами для пошуку засобів українського зв'язку. Радіус пошуку приладів - 100 метрів.

Вони фіксують місця, де сигнал українських операторів мобільного зв'язку більш-менш задовільний. За такими місцями, ймовірно, буде вестися спостереження.

Куди прилітає окупантам

По окупантах, які знаходяться в лісі між Новокаховським річпортом (Таврійськ) та гаражним кооперативом "Чайка" (Каховка) регулярно прилітає.

Також зоною прильотів є ділянка між вищезазначеним кооперативом та місцем відпочинку "Чисті пруди". Тому застереження для місцевих жителів — по можливості не підходьте до цих двох ділянок.

Крім самих прильотів, окупанти також замінували підходи до цих ділянок.

Літаки над містом

Над Новою Каховкою постійно пролітають ворожі літаки. Вони летять з Криму, щоб бомбити правобережжя Херсонщини. Здебільшого скидають бомби на Козацьке і Веселе Каховського району та ближні населені пункти Бериславського району.

Місцевим навіть вдається їх сфотографувати і викласти в соцмережах.

Куди прилітає окупантам у Новій Каховці, Таврійську і Каховці

Поїздки і походи припиняються

Автобусні перевезення пасажирів маршрутом "Каховка - Нова Каховка" припинено на невідомий термін. Ймовірно, це викликано прильотом по автотранспортному підприємству в Каховці.

Похід на дачі "Труд" краще відкласти на потім, бо недавно окупанти почали мінування підходів до дач. Особливо це стосується шляху через залізничну зупинку "Електромаш".

Тіла загиблих не евакуйовують

На островах у гирлі Дніпра і поруч на лівобережжі Херсонщини було знищено до 80% особового складу 80-ї арктичної мотострілецької бригади. Тіла загиблих не евакуйовують, через що вони досі вважаються безвісти зниклими.

На питання родичів та інших про долю тіл загиблих російське командування обіцяє це зробити "після визволення Херсона".

Надіслати новину: @NovakahovkaCity_bot

Реклама

Куди прилітає окупантам у Новій Каховці, Таврійську і Каховці

Джерело: novakahovka.city