Про підсумки роботи у серпні 2024 року відзвітував ЦНАП Нижньосірогозької селищної ради

15 вересня 2024 р. 00:12

15 вересня 2024 р. 00:12


Релокований Центр надання адміністративних послуг Нижньосірогозько селищної ради доволі успішно налагодив свою роботу в умовах воєнного стану та відновив доступ до державних реєстрів для надання базових адміністративних послуг громадянам. Пропонуємо ознайомитися з результатами роботи ЦНАПу у серпні нинішнього року.

Хто повідомляє: про це йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці Центру надання адміністративних послуг Нижньосірогозької селищної ради.

У чому суть?

Попри те, що Сірогозщина була окупована, і Центр надання адміністративних послуг Нижньосірогозької селищної ради релокували до Івано-Франківська, фахівці ЦНАПу продовжують надавати населенню громади адміністративні і соціальні послуги.

В умовах повномасштабного вторгнення потреба в доступних, зручних та прозорих адмінпослугах постійно зростає. Люди народжуються, помирають і одружуються, тож потрібні послуги реєстрації актів цивільного стану. Через збільшення вимушеної міграції, виникла потреба з обліку та захисту внутрішньо переміщених осіб. Зростає актуальність соціальної підтримки громадян, які потрапили у складні життєві обставини.

Також з’явилася нова категорія отримувачів послуг — це військовослужбовці, поліцейські та рятувальники, які нині захищають нашу країну та забезпечують правопорядок і безпеку.

Тож протягом серпня Центром надання адміністративних послуг Нижньосірогозької селищної ради було надано такі послуги:

Видано документів — 15 ,

Оформлено адміністративних послуг — 221 ,

Кількість громадян, які звернулися — 204 ,

Надано консультацій — 8 ,

Актуалізовано даних в Реєстрі територіальної громади — 203 ,

Оформлено матеріальної допомоги військовим — 4 ,

Зареєстровано/знято з зареєстрованого місця проживання — 3 ,

Надано відповідей на запити — 4 .

Про підсумки роботи у серпні 2024 року відзвітував ЦНАП Нижньосірогозької селищної ради

Про підсумки роботу ЦНАПу Нижньосірогозько селищної ради за липень 2024 року можна ознайомитися за посиланням .

Що було раніше?

Щоб спростити користувачам доступ до адміністративних і соціальних послуг створено сайт ЦНАПу Нижньосірогозької селищної ради та чат-боти у Viber та Telegram.

На сьогодні ЦНАП надає адміністративні послуги та консультації за шістьма напрямками: громадянство та міграція; земля та екологія; діяльність бізнесу та громадських формувань; захист громадян під час війни; ветеранам війни; будівництво та нерухомість.

На сайті для зручності користувачів розміщено інформацію щодо графіку роботи ЦНАПу, номери контактних телефонів фахівців, електронну пошту та посилання на сторінки Центру надання адмінпослуг у соціальних мережах, за якими можна звернутися за отриманням первинної консультації, оцінювання та надання пропозицій щодо роботи ЦНАПу.

Є розділ в якому розміщено нормативні документи.

Також на сайті можна прочитати свіжу підбірку новин, що стосуються адміністративних сервісів.

Крім того, для зручності на сайті працює “Електронна приймальня”, де клієнт може звернутися за консультацією з питань надання адміністративних послуг, замовити послугу, тощо.

Також, користувач сайту може поставити оцінку за надані послуги та залишити відгук.

Окрім того, громада відновила функціонування чат-боту, за допомогою якого кожен може отримати консультацію, інформацію про державні послуги та дізнатися контакти необхідних спеціалістів онлайн, за допомогою смартфону.

Реклама

Про підсумки роботи у серпні 2024 року відзвітував ЦНАП Нижньосірогозької селищної ради

Джерело: nsirogozy.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua