Острів Арабатська стрілка. Затопило дорогу, що з’єднує окупований населений пункт з Генічеськом

16 вересня 2024 р. 13:10

16 вересня 2024 р. 13:10


Через шторм затопило дорогу між Генічеськом та Арабатською стрілкою. Про це повідомляє Генічеськ .City.

В чому суть

Між Генічеськом та Арабатською стрілкою розташована низьменна зона, що періодично зазнає затоплення через шторм та шквальний вітер.

Цього разу підтоплення низької ділянки автодороги Генічеськ - Генічеська Гірка сталося через сильний вітер, що вирує на окупованій Херсонщині кілька днів.

Місцеві жителі зазначають, що вода на цій ділянці дороги піднялася на 5-10 см і проїзд для автотранспорту поки що залишається відкритим. Однак, якщо негода не припиниться найближчим часом, то пересування цим автошляхом може стати небезпечним.

Окупаційна “влада” Херсонщини про ситуацію на зазначеній трасі - ані пари з вуст. Тож про складнощі на дорозі місцеві кермувальники дізнаються з соцмереж.

Подібна ситуація на цій ділянці автошляху спостерігається останні кілька років, коли під час шторму дорога перетворюється на водний канал, а автівки на човни. Проте, російські окупанти не вживають жодних заходів, аби уникнути надзвичайної ситуації.

Що було раніше

У навчальних закладах окупованої частини Херсонської області триває “промивання мізків” місцевій молоді. До цього процесу долучились колаборанти-“інтелектуали”, які видали збірку власних статей “Діалоги про СВО”, що розповсюджується через місцевих школярів.

Реклама

Острів Арабатська стрілка. Затопило дорогу, що з’єднує окупований населений пункт з Генічеськом

Джерело: henichesk.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua