Пам’ятник "героям СВО". Окупаційна "влада" Херсонщини хоче вшанувати загиблих російських військових

16 вересня 2024 р. 14:04

16 вересня 2024 р. 14:04


В окупованому селищі Каланчак Скадовського району планують встановити пам’ятник путінським воякам, загиблим на Херсонщині. Про це повідомляє Скадовськ .City.

В чому суть

14 вересня в селищі Каланчак місцева “адміністрація” урочисто заклала т.зв. “капсулу часу” на місці майбутнього пам’ятника “героям СВО”. Спеціальною військовою операцією в РФ називають повномасштабне вторгнення російського війська в Україну.

Під час закладення “капсули” у парку, в мікрорайоні Преображенський, були присутні: псевдоголова т.зв. “Каланчацького муніципального округу” Петро Мустіянович, фейковий “голова” незаконного утворення “рада депутатів Каланчацького муніципального округу” Світлана Коваленко, представники окупаційної “влади” та інші місцеві поціновувачі “руського міра”.

Окупанти роблять все, щоб героїзувати учасників т.зв. “СВО”, які знищують українські міста та вбивають мирних жителів.

Зганяючі людей на “заходи з вшанування” путінських ”героїв”, загарбники сподіваються спонукати місцевих йти воювати проти України. Наразі - охочих немає: бо бігати населеним пунктом з триколором, то одне, а перебувати в окопі під кулями - зовсім інше.

Що було раніше

СБУ повідомила про підозру гауляйтеру Скадовська Олександру Дудці. За колабораційну діяльність псевдопосадовцю загрожує до десяти років тюрми з конфіскацією майна

Реклама

Пам’ятник "героям СВО". Окупаційна "влада" Херсонщини хоче вшанувати загиблих російських військових

Джерело: skadovsk.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua