Небезпечне харчування. На Херсонщину окупанти завозять неякісну продукцію невідомого походження

19 вересня 2024 р. 12:13

19 вересня 2024 р. 12:13


Лівобережжя Херсонщини окупувала небезпечна продукція невідомих виробників. Про це повідомляє Скадовськ .City.

В чому суть

На окупованій росіянами Херсонщині полиці магазинів заполонили товари невідомих виробників. Неякісні продукти небезпечні для вживання. Цей факт мусило визнати т.зв. “управління росспоживнагляду у Херсонській області”. Незаконно створена структура окупаційної “влади” виявила випадки постачання небезпечної та неякісної продукції на окуповане лівобережжя Херсонщини.

За їхніми даними, виробництво молочної продукції від ТОВ “Арнеіс” і вершкового масла від ТОВ “Біффідо” здійснюється невідомими особами та в кустарний спосіб. Обидві фірми було зареєстровано у Москві навесні цього року, свою “продукцію” збували в магазинах окупованої Херсонщини.

Також стало відомо про скасування реєстрацій ще шістьох російських фірм, що займалися виробництвом товарів санітарно-гігієнічного призначення. Крім того, в регіон постачають продукцію з окупованої Донеччини.

У більшості випадків окупаційна “влада” закриває очі на порушення, бо більшість місцевих виробників припинили свою діяльність через російську окупацію. Крім того, продукція, яку вдалося виростити безпосередньо на окупованій Херсонщині, значно дорожча за ту, що привозять до регіону невідомі “бізнесмени”.

На лівобережжя Херсонщини окупанти звозять неякісну продукцію Фото: інтернет-ресурс, підконтрольний окупантам На лівобережжя Херсонщини окупанти звозять неякісну продукцію з РФ та інших окупованих територій, 19.09.2024

Що було раніше

Судитимуть двох жителів Херсонщини. Їхній злочин передбачає до 15 років в’язниці


Реклама

Небезпечне харчування. На Херсонщину окупанти завозять неякісну продукцію невідомого походження

Джерело: skadovsk.city