Адміністрація Голопристанської громади виділила 1 млн грн на засоби спостереження прикордонникам

16 жовтня 2024 р. 11:40

16 жовтня 2024 р. 11:40


Військова адміністрація Голопристанської громади Херсонщини виділила 1 мільйон гривень для 79-го прикордонного загону Держприкордонслужби України.

Про це медіа МОСТ розповіла її начальниця Світлана Лінник.

У чому суть

Гроші виділили на засоби спостереження.

«Цього року законна влада Голопристанської громади виділила на підтримку українських військових 6,1 мільйона гривень. 5,6 мільйона були виділені у вигляді субвенцій, а на майже 455 тисяч гривень було придбане майно», — йдеться у повідомленні.

У 2024 році із обласного бюджету Херсонщини виділять 694 мільйони гривень на оборонні заходи і допомогу військовим частинам та підрозділам тероборони.

Кошти, зокрема, передбачені на підтримання у постійній готовності сил і засобів тероброни, придбання будматеріалів для оборонних рубежів, військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, придбання БпЛА та обладнання для боротьби з ворожими БпЛА тощо.

Так, у 2024 році 543 млн грн спрямують на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, 20 млн грн – на придбання безпілотників.

А що було раніше

26 жовтня на 60-й Міжнародній художній виставці Венеційській бієнале покажуть оперу GAIA-24. Opera del Mondo, яка присвячена знищенню Каховської гідроелектростанції.

Реклама

Адміністрація Голопристанської громади виділила 1 млн грн на засоби спостереження прикордонникам

Джерело: skadovsk.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua