Вночі і вранці окупанти атакували два райони Херсона, є постраждалі

17 жовтня 2024 р. 11:21

17 жовтня 2024 р. 11:21


Зранку 17 жовтня російській військові скинули вибухівку з дрона у Дніпровському районі Херсона, внаслідок чого поранено 42-річного чоловіка.

Що відомо?

"Зранку росіяни атакували з дрона Дніпровський район Херсона. Через скидання вибухівки з БпЛА 42-річний чоловік дістав вибухову травму, поранення руки та ноги", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що потерпілого доставили до лікарні для надання меддопомоги.

Близько 4:20 17 жовтня армія РФ завдала удару по території Корабельного району Херсона. Унаслідок обстрілу постраждала жінка.

Про це повідомив начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОВА Олександр Толоконніков в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

За його словами, жінка отримала багато осколкових поранень всього тіла та була ушпиталена на лікарні. Зараз постраждала знаходиться у важкому стані.

На момент удару жінка перебувала на балконі, сказав Толоконніков.

Що було раніше?

Протягом минулої доби російські окупанти обстріляли 20 населених пунктів правобережної Херсонщини. Через російську агресію 6 людей отримали поранення.

Зокрема, під ворожим вогнем опинилися Тягинка, Михайлівка, Станіслав, Софіївка, Берислав, Новокаїри, Комишани, Велетенське, Гаврилівка, Білозерка, Осокорівка, Червоний Маяк, Шляхове, Бургунка, Садове, Антонівка, Придніпровське, Інженерне, Зміївка та Херсон.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області – пошкоджено 5 багатоповерхових та 10 приватних будинків. Також окупанти понівечили станцію техобслуговування та приватні автомобілі.

Херсонську громаду минулої доби було обстріляно 9 разів. Пошкоджено 5 приватних будинків, 4 багатоповерхівки, 2 автівки.

Внаслідок ворожих обстрілів за минулу добу 6 людей на правобережній Херсонщині отримали поранення різних ступенів тяжкості, із них двоє – у Херсонській громаді.

Підтримай редакцію: переходь на головну сторінку і підтримай команду. Дякуємо, що ви з нами!

Надіслати новину: @NovakahovkaCity_bot

Реклама

Вночі і вранці окупанти атакували два райони Херсона, є постраждалі

Джерело: novakahovka.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua