Обстріли, наркотики, собаки: що хвилює жителів Нової Каховки

17 жовтня 2024 р. 17:17

17 жовтня 2024 р. 17:17


NovaKahovka.City продовжує моніторити ситуацію в окупованій Новокаховській громаді на лівобережжі Херсонщини. Ми зібрали свіжі повідомляння з місць за останні дні.

Постійні обстріли громади

Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Новокаховської громади. За повідомленням у соцмережах, учора були осбтріляні Нова Каховка, Дніпряни, Тополівка, Райське, Обривка, Маслівка, Піщане.

Сьогодні 17 жовтня, в окупованій Новій Каховці, загарбники обстріляли житловий сектор по вул. Сосновій. У будинку мешкали жінка з сином, постраждалих немає. Зруйновані дах, вікна, стіни, пошкоджений газопровід, обірваний електропровід.

Обстріли, наркотики, собаки: що хвилює жителів Нової Каховки

Окупанти п'ють і колються

Ситуація із наркотиками та алкоголем у тимчасово окупованій Новій Каховці погіршилася в рази. У місті військова поліція окупантів-вояків ще так-сяк контролює, але в селах ситуація просто жахлива, повідомляють місцеві жителі. Російські військові п’ють, колються, тероризують місцевих.

"Скільки жителі не скаржилися в їхні органи, у більшості випадків навіть справу не заводять, а можуть ще й «дискредитацію армії» припаяти", - йдеться в одному з повідомлень.
Таким чином люди окупованих територіяй роблять висновки, що окупація приносить хаос, безкарність і деградацію.

На “Соколі” не пройти — дошкуляють собаки

У телеграм-каналі “Новокаховска інформаційна” опублікований лист із окупованої Нової Каховки про те, як нині дошкуляють людям вуличні собаки.
"Сьогодні о 05:00 ранку в мікрорайоні "Сокіл" ми чекали на перевізника, але він не приїхав, номер не відповідав, довелося чекати 50 хвилин. За цей час нас сто разів могла зжерти зграя собак. Їх там більше 10, поки ще тихенько пробираєшся, вони не реагують, але тільки почують звук або побачать світло ліхтарика, такий гавкіт і гарчання, набігли, оточили. Це просто жах, знову на "Соколі" не пройти, знову вже є випадки нападу на людей. Хотілося в той момент усіх отруїти, поки що зупиняє тільки те, що ще не покусали, і одна собака не нападала, а просто лягла біля ноги і лежала".

Підтримай редакцію: переходь на головну сторінку і підтримай команду. Дякуємо, що ви з нами!

Надіслати новину: @NovakahovkaCity_bot

Реклама

Обстріли, наркотики, собаки: що хвилює жителів Нової Каховки

Джерело: novakahovka.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua