Як отримати кредит онлайн без довідок на карту і чи справді це так просто?

18 жовтня 2024 р. 13:15

18 жовтня 2024 р. 13:15


У тяжкі часи, особливо під час війни, тисячі людей потребують фінансової допомоги, але де взяти цю допомогу та не "обпектися"? На щастя, в Україні існує безліч кредитних установ, які надають кредит онлайн без довідок на картку , а знайти їх можна за допомогою сервісу Finance.ua, який пропонує найвигідніші пропозиції таких компаній.

Як працюють кредити без довідок?

Для того, щоб отримати кредит достатньо всього декількох документів:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний код;
  • банківська картка.

Також можуть запросити від вас підтвердження вашого доходу (заробітна плата, пенсія чи якесь інше джерело доходу).

Після подання заявки гроші можуть бути перераховані на вашу карту протягом 5-20 хвилин. Звісно, якщо ви відповідаєте всім вимогам компанії.

Спрощена процедура отримання кредиту: міф чи реальність?

До 2019-2020 років процес отримання кредиту в банках був набагато складнішим та вимагав значно більше документів. Кредитори зазвичай вимагали довідки про доходи, офіційне підтвердження місця роботи та інші документи для перевірки кредитоспроможності позичальника. Розгляд заявок займав більше часу — від кількох днів до тижнів, а для оформлення кредиту потрібно було особисто відвідати банк.

Зараз більшість мікрофінансових організацій (МФО) та деякі банки значно спростили процес видачі кредитів. Для отримання кредиту достатньо паспорта, ідентифікаційного коду та активної банківської картки, як ми вже зазначали про це раніше. Тому спрощена процедура отримання кредиту — це реальність .

https://finance.ua/ua/credits/noinquiry-f

Коли кредит може бути доцільним?

Кредит варто брати лише тоді, коли ви на 100% усвідомлюєте всі ризики та чітко розумієте свої фінансові можливості для повернення кредиту. Опирайтеся на вашу заробітну плату, якщо вам знадобилася терміново "незначна" сума грошей, яка з легкістю покриється з вашої заробітної плати, тоді слід розглядати кредит, як реальний вихід із ситуації. В інших випадках, краще все детально обдумати.

Будьте уважними, коли підписуєте угоду

Уважно читайте умови договору, зверніть увагу на відсоткову ставку, строки погашення кредиту та штрафи за несвоєчасне повернення грошей. Перед тим як оформити кредит, обов'язково все продумайте, зробіть розрахунки своїх фінансових можливостей та переконайтеся на 100%, що зможете вчасно погасити борг. Будьте відповідальними у своїх рішеннях, обирайте тільки перевірені фінансові установи за цим сайтом - finance.ua та ретельно і реально оцінюйте свої можливості, аби не взяти на себе більше, ніж зможете повернути.

Реклама

Як отримати кредит онлайн без довідок на карту і чи справді це так просто?

Джерело: novakahovka.city