Ювенальні поліцейські під обстрілами евакуювали матір із двома дітьми з передмістя Херсона

22 жовтня 2024 р. 17:37

22 жовтня 2024 р. 17:37


Ювенальні поліцейські Херсонського районного управління поліції під загрозою російських обстрілів евакуювали до безпечного місця родину з прибережної Антонівки.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Передмістя Херсона – Анонівку – армія країни-агресора щоденно атакує з артилерії, мінометів, танків та БпЛА. Від постійних обстрілів страждає мирне населення, адже російські війська цілеспрямовано скидають боєприпаси, травмуючи та вбиваючи місцевих мешканців та знищуючи цивільну інфраструктуру. Тож до поліції з проханням про негайну евакуацію звернулася 45-річна жінка, яка більше не могла жити з двома дітьми в умовах постійної загрози та ховатися у підвалі.

Ювенальні поліцейські розробили безпечний план евакуації та на спеціальному броньованому автомобілі під загрозою обстрілів виїхали до населеного пункту. В Антонівці їх вже чекала мати з двома підлітками. Ювенали забезпечили для родини всі заходи безпеки та максимально швидко доправили до безпечного місця, де передали її представникам місцевої влади. Згодом сім’я має намір вирушити до Києва.

Поліція Херсонщини закликає громадян евакуюватися з населених пунктів, які потерпають від постійних російських обстрілів. В першу чергу це стосується родин із дітьми, адже їх життя та здоров’я – найголовніше.

Поліцейські евакуаційні групи подовжують надавати допомогу всім, хто її потребує. Якщо ви вирішили виїхати з небезпечних територій, звертайтеся до територіальних підрозділів поліції, на лінію 102, органів місцевої влади чи волонтерських організацій.

Також інформацію щодо евакуації можна дізнатися за телефонами «гарячої» лінії Херсонської ОВА: 0800-33-09-51.

Схожі публікації:

Ювенальні поліцейські під обстрілами евакуювали матір із двома дітьми з передмістя Херсона

Джерело: pivdenukraine.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua