Погода на 23 липня: дощ та грозу обіцяють на Хмельниччині

22 липня 2024 р. 19:00

22 липня 2024 р. 19:00


Не такий вже й прохолодний видався понеділок, як очікувалося. І на завтра синоптики також обіцяють гарячий день, натомість ніч обіцяє бути з нижчими градусами. Також очікуємо на опади протягом дня, принаймні за прогнозами мають бути і дощ, і гроза.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології , у вівторок, 23 липня , на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний 3-8 м/с. Температура по області вночі 14-19°, вдень 24-29°, у Хмельницькому вночі 15-17°, вдень 26-28°..

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вранці у Хмельницькому небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вночі +17, вдень +25, ввечері +21.

Небо, ясне у Кам’янці-Подільському вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дрібний дощ. Температура повітря вночі +19, вдень +24, ввечері +22.

У Шепетівці погода порадує безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +25, ввечері +22.

Автор: Тетяна Новак

Погода на 23 липня: дощ та грозу обіцяють на Хмельниччині

Джерело: podillyanews.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua