Погода на 24 липня: короткочасний дощ вдень обіцяють на Хмельниччині

23 липня 2024 р. 19:20

23 липня 2024 р. 19:20


Третій день синоптики обіцяють на Хмельниччині дощі, однак поки що в області панує спека, хоч і не така потужна, як раніше. На середу знову за прогнозами – дощі та грози вдень, однак чи так це буде – дізнаємося лише завтра.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології , у середу, 24 липня , на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, місцями грози. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 12-17°, вдень 23-28°, у Хмельницькому вночі 14-16°, вдень 24-26°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ранок у Хмельницькому буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Дощ із грозою, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дощ. Температура повітря вночі +17, вдень +25, ввечері +21.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою. Температура повітря вночі +19, вдень +26, ввечері +22.

У Шепетівці очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Удень розпочнеться дощ із грозою, а ввечері йому на зміну прийде дрібний дощ. Температура повітря вночі +17, вдень +23, ввечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Погода на 24 липня: короткочасний дощ вдень обіцяють на Хмельниччині

Джерело: podillyanews.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua