У Нетішинській міськраді відбулося чергове засідання виконкому: які рішення прийняли

26 липня 2024 р. 13:10

26 липня 2024 р. 13:10


25 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на якому розглянули 22 питання.

Основні рішення виконавчого комітету

  • Члени виконкому внесли зміни до Положення про перерахунок плати за послугу з поводження з побутовими відходами за період тимчасової відсутності споживача та/або членів його сім’ї (як зазначено в Положенні, підставою для звільнення від нарахування плати за послугу є тимчасова відсутність (не проживання) споживача та/або членів його сім’ї в квартирі безперервно понад 30 календарних днів та документального факту підтвердження такої відсутності).
  • Затвердили Порядок надання безповоротної фінансової матеріальної допомоги для компенсації вартості закупівлі пристроїв для резервного електроживлення в умовах воєнного стану та Порядок відшкодування вартості витрат за безоплатне відвідування спортивних об’єктів управління соціальних об’єктів Хмельницької АЕС.
  • Встановили вартість послуг населенню, які надаються КП «Комфорт».
  • Розглянули житлові питання: серед них - продовження терміну проживання трьом громадянам  у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання громадян; про квартирний облік; про виділення житлового приміщення.
  • Утворили організаційні комітети та затвердили  плани заходів відзначення Для молоді, Дня Державного прапора України та 33-ої річниці Незалежності України.
  • Для 22 мешканців Нетішинської громади надали одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем (розмір її становить від 6 до 10 тис. грн).

Реклама

У Нетішинській міськраді відбулося чергове засідання виконкому: які рішення прийняли

Джерело: netishyn.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua