Як святкували День медика на Городоччині у минулі роки

26 липня 2024 р. 18:09

26 липня 2024 р. 18:09


День медичного працівника

Починаючи із 1994 року, на кожну третю неділю червня припадало професійне свято – День медичного працівника. Але у 2023 році указом Президента України №327/2023 дату даного свята змінено. Тепер День медика святкуємо 27 липня.

Але ж цікаво пригадати, як святкували своє професійне свято наші лікарі у попередні роки? Саме тому Городок .City підготував підбірку за останні п'ять років .

2016 рік

Розпочинаємо наш рейтинг із далекого 2016 року. Святково прикрашена зала, яка розташована на 3 поверсі художньої школи. Ніде і яблуку впасти. Саме так виглядала церемонія святкування та нагородження до Дня медичного працівника. Лікарів із їх професійним днем вітали представники місцевої влади та області. Також підсумки річної роботи підбивали керівники медичних установ.

2018 рік

Цього року основне дійство відбувалося у місцевому будинку культури. І знову повний зал гостей та головних дійових осіб свята – лікарів. З великої сцени лунали слова вдячності та похвали за клопітку та наполегливу працю. А колектив Городоцького телерадіопресцентру підготував особливе святкове відео. Як це було — дізнаєтесь далі.

2019 рік

І знову актова зала будинку культури, і знову повний зал. Як і за рік до того, для медиків лунали слова вдячності. Представники культури радували їх своїми піснями та танцями. І, звісно, як без подарунків та нагород.

2020 рік

Один з найважчих періодів для медичної галузі. Пандемія ковіду якраз набирає обертів. Лицарі у білих халатах стоять на варті нашого здоров’я, не шкодуючи при цьому своє. Того року не було пишних святкувань. Натомість лікарі відзвітували, як минув рік для них.

2021 рік

Напевне, наймасовіше святкування Дня медика, яке бачила Городоччина . Центральна площа, декілька фотозон, «Козаки поділля» та багато теплих та яскравих слів. Саме так святкували День медика того року. Щоб пригадати деталі – просто перегляньте сюжет.

2022 рік

Війна. Рік, який змінив усе навколо нас. І для медиків цей рік став також надважким. Адже вони поряд із військовими були на передовій найважчих подій. І тому символічно цього року на території Городоцької лікарні було відкрито пам’ятник тим, хто світячи іншим, згорає сам…

Реклама

Як святкували День медика на Городоччині у минулі роки

Джерело: horodok.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua