Старокостянтинівський центр ПМСД впевнено тримає першість в області

27 липня 2024 р. 10:08

27 липня 2024 р. 10:08


Протягом цього року багато чого відбулося та змінилося, але незмінним залишається те, що Старокостянтинівський центр ПМСД впевнено тримає першість в області по всіх показниках і це є спільна заслуга усіх працівників закладу.

Про роботу центру у свята і будні розповів директор Старокостянтинівського центру ПМСД Анатолій Швець :

Старокостянтинівський центр ПМСД впевнено тримає першість в області

- Ми всі разом продуктивно працюємо та надаємо якісну медичну допомогу декларованому населенню.

Цього року варто відмітити спільну з Червоним Хрестом роботу медичних виїзних бригад в сільську місцевість. Завдяки взаєморозумінню та співпраці між керівниками було досягнуто домовленості про те, що ми зараз маємо, а це окремий новий автомобіль для здійснення виїздів у село та лікарські засоби, які є безкоштовними для пацієнтів. Така профілактична робота ще покаже свої результати, адже вона тільки набирає обертів, але вже зараз лікарями нашого центру під час виїздів в сільську місцевість виявлено небезпечні захворювання у пацієнтів, які тривалий час не відвідували лікаря.

Також, важливою є робота пересувного флюорографа в сільській місцевості. Тривалий час пересувний флюорограф був відсутній на території колишнього Старокостянтинівського району, а в КНП «Старокостянтинівська БЛ» він вже давно відсутній. Наразі наші відносини з дирекцією КНП "Хмельницький Обласний Фтизіопульмонологічний Медичний Центр" ХОР є дружніми та продуктивними. В ході роботи флюорографа було виявлено певні патології та відхилення від норми, що свідчить про захворювання, такі пацієнти дообстежуються та отримують необхідне лікування. Така робота є необхідною та важливою, особливо зараз, коли туберкульоз поширений та постійно виявляється.

Цього року, як і всі попередні роки, з настанням тепла в структурних підрозділах КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» проводять планові поточні ремонтні роботи. З метою економії ці ремонтні роботи проводяться силами працівників центру.

Не зупиняється і наша спільна волонтерська діяльність. Руками нашого колективу сплетено багато кілометрів маскувальних сіток, безліч пар шкарпеток та поясів. Неодноразово ми збирали і фінансову допомогу для підтримки Збройних сил України.

Також, цьогоріч було організовано черговий День донора. Багато свідомих громадян підтримали цю благодійну акцію і здали кров для наших Героїв.

Протягом першого півріччя було проведено багато результативної роботи, але попереду маємо не менше планів та цілей, сподіваюся, що все задумане здійсниться та принесе свої плоди.

Хочу сьогодні згадати та подякувати за співпрацю колегам, які довгі роки працювали з нами пліч-о-пліч, а зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.

Від щирого серця хочеться побажати міцного здоров`я, професійних злетів, задоволення від роботи, терпіння і стабільності. Нехай спокій і добробут завжди живуть в ваших душах, удача супроводжує у всіх починаннях, а вдома завжди чекають затишок і турбота близьких! І нехай здійсниться найбільша мрія всіх українців – найближчим часом закінчиться війна, настане довгоочікуваним мир і всі наші Воїни-Герої повернуться додому!

Все буде Україна! Слава Героям!

Реклама

Старокостянтинівський центр ПМСД впевнено тримає першість в області

Джерело: starkon.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua