На Хмельниччині попрощалися із загиблим на війні 44-річним захисником

02 вересня 2024 р. 09:22

02 вересня 2024 р. 09:22


У Шепетівці прощалися з командиром першого піхотного відділення, 2 піхотного взводу, 1 піхотної роти, старшим сержантом Кушніром Віталієм Івановичем.

Віталій народився 1 квітня 1980 року в Шепетівці. Закінчив 11 класів загальноосвітньої школи №2. Юнак не закінчив навчання в університеті, вирішив підписати контракт зі Збройними Силами України, йдеться у повідомленні громади.

Після закінчення контракту Віталій вирушив на роботу до столиці. Він багато працював, допомагав батькам.

Після кількох років пошуків себе молодий чоловік вирішує повернутися до військової служби і в 2015 році знову підписує контракт зі Збройними Силами України та вирушає на службу до Одеси.

Що таке війна, Віталій знав не з розмов та новин, адже з березня по червень 2019 року брав участь у боях на Сході України. Після закінчення контракту він повертається до цивільного життя, влаштовується працювати на залізницю.

Віталій був мобілізований у березні цього року. Спочатку були навчання на полігоні, згодом був направлений до Запоріжської області.

Ще 24 серпня Відталій розповідав матері, що разом з побратимами з нагоди свята відвідали прем’єру фільму «Конотопська відьма», ділився враженнями, а вже 25 серпня його серце перестало битися.

Віталію було лише 44 роки.

Модератор

На Хмельниччині попрощалися із загиблим на війні 44-річним захисником

Джерело: ngp-ua.info

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua