Шахрайство та домашнє насильство: поліція прозвітувала за тиждень роботи

03 вересня 2024 р. 14:49

03 вересня 2024 р. 14:49


Поліція інформує

Шахрайство, домашнє насильство та керування транспортним засобом у нетверезому стані — такі адміністративні порушення були зафіксовані на території Городоччини в період з 22 по 29 серпня. Про це в ефірі Городоцького радіо на хвилі 106,9 ФМ повідомив Микола Бельський, заступник начальника відділу поліцейської діяльності №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП.

За словами правоохоронця, 28 серпня поліцейські зафіксували два адміністративних правопорушення. Одне з них було вчинене 6 серпня близько 18:00 — невстановлена особа вкрала з банківської картки жителя Сатанівської громади майже 10 тисяч гривень.

— По даному факту внесено відомості до ЄРДР за частиною 4 ст. 185 КК України та проводиться перевірка , — зазначив Микола Бельський.

Також 28 серпня правоохоронці зафіксували випадок нанесення тілесних ушкоджень. Суперечка між двома знайомими на одній із вулиць міста Городок переросла в бійку, під час якої чоловік вдарив свою знайому. По цьому факту внесено відомості до ЄРДР за ст. 125 КК України. Триває розслідування.

— Загалом минулого тижня до нас надійшло п'ять звернень громадян щодо домашнього насильства. Ми склали чотири адміністративні протоколи за статтею 173-2 КУпАП та винесли два термінові заборонні приписи стосовно кривдників, — повідомив правоохоронець.

Микола Бельський Фото: Городок.City Микола Бельський

Ще одне адміністративне правопорушення сталося в період з 22 по 29 серпня. Поліцейські під час патрулювання зупинили водія, який був за кермом у нетверезому стані.

— З позитивних новин, слід зазначити, що протягом тижня не було зафіксовано жодної дорожньо-транспортної пригоди, — додав Микола Бельський.

Нагадаємо, що цими вихідними на Городоччині сталися дві пожежі — одна в суботу, 31 серпня, і друга — в неділю, 1 вересня. Горіло сміття та сухостій.

Реклама

Шахрайство та домашнє насильство: поліція прозвітувала за тиждень роботи

Джерело: horodok.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua