Для сталого проходження опалювального сезону

04 вересня 2024 р. 12:04

04 вересня 2024 р. 12:04


У Хмельницькому з настанням осені тривають роботи з підготовки нового опалювального сезону, що вже не за горами. Теплопостачальне підприємство проводить планові ремонти та готується до надзвичайних ситуацій. Зокрема, МКП “Хмельницьктеплокомуненерго” за останні два тижні продовжило гідравлічне переналагоджування елеваторних вузлів споживачів теплової енергії двох котелень центрального та південно-західного районів міста. Тепловики прийнято в експлуатацію 10 нових лічильників гарячої води та замінили 79 лічильників гарячої води, в яких закінчився термін чергової повірки.

Триває реконструкція двох котелень підприємства із заміною котлоагрегатів на нові. Проводиться модернізація щитів автоматики керування трьох котлів. Наразі завершене планове технічне обслуговування та ремонт обладнання 12 теплових пунктів, які запущені в роботу.

Завершений поточний ремонт обладнання шести котелень: ремонт котла, обладнання КВПіА, електрообладнання, трубопроводів, запірної арматури тощо. Продовжується поточний ремонт двох когенераційних установок. Виконаний поточний ремонт чотирьох ділянок мереж гарячого водопостачання на вул. Інститутській, П’яскорського, Кам’янецькій, Гонгадзе.

Для сталого проходження опалювального сезону

Продовжується капітальний ремонт теплових мереж із заміною труб на попередньо ізольовані, зокрема у різних етапах виконання (розкопування, демонтаж, монтаж, благоустрій, асфальтування тощо) проводяться роботи на 15 ділянках: Старокостянтинівському шосе, Соборній, Васильєва, Франка, Трембовецької, просп. Миру, Гонгадзе, Пулюя, Завадського, Подільській, Молодіжній, Героїв Маріуполя.

Працівники підприємства оперативно реагували на звернення споживачів, яких загалом надійшло 39: усували технологічні відхилення в роботі внутрішньобудинкової системи гарячого водопостачання, виконували ремонт внутрішньобудинкової системи опалення та гарячого водопостачання житлових будинків, які знаходяться на обслуговуванні підприємства, надавали відповіді на звернення щодо проведення нарахувань за опалення та гаряче водопостачання.

А тим часом деякі містяни не заплатили за тепло ще з минулого опалювального сезону. Комунальники закликають сплачувати чи реструктуризувати борги. Від вчасної сплати за послугу залежить робота теплопостачального підприємства. Водночас у КП з розумінням ставляться до складної ситуації в країні та пропонують укласти договір реструктуризації.

В умовах агресії росії проти України, підприємство проводить масштабні ремонтні та захисні роботи для сталого проходження наступного опалювального сезону. Для виконання робіт потрібні чималі кошти, — пишуть у соцмережах тепловики. — Тому МКП “Хмельницьктеплокомуненерго” звертається до боржників з проханням розрахуватись за отримані послуги в найкоротший термін.

Дякуємо за відповідальність і підтримку споживачам, які неухильно дотримуються фінансової дисципліни”.

Жанна Бойчук

Для сталого проходження опалювального сезону

Джерело: proskurivplus.km.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua