На Шепетівщині обладнали мобільну стоматологію для військових

04 вересня 2024 р. 17:48

04 вересня 2024 р. 17:48


На Хмельниччині обладнали чергову мобільну стоматологію для військових. Це вже другий проєкт мобільної стоматології для військових, який реалізується спільними зусиллями на Хмельниччині.

Ідея та ініціатива проєкту належить приватному стоматологу з м. Нетішин Віталію Яворському. Хмельницькими атомниками знайдено та підготовлено вантажний автомобіль-фургон, в якому змонтовано стоматологічне обладнання та системи автономного живлення.

За сприяння Хмельницької ОВА та Нетішинської МВА, над створенням необхідного обладнання та втіленням проекту в життя працювали колектив Хмельницької АЕС, фахівці-стоматологи та небайдужі волонтери.

«Реалізація такого благодійного проєкту є чудовою ініціативою і завжди знайде підтримку з нашого боку. Адже мобільна стоматологія на колесах є вкрай необхідною для надання якісного медичного стоматологічного обслуговування для наших військовослужбовців поблизу місць несення бойової служби», – зазначив начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Очільник області висловив подяку нетішинським волонтерам, директору Хмельницької АЕС Андрію Козюрі, сім’ї стоматологів з міста Хмельницький Сергію та Мальвіні Успаленків та усім небайдужим, хто працював над втіленням задуму.

Продовжуємо підтримувати захисників та захисниць. Спільними зусиллями наближаємо Перемогу!

Хмельницька ОВА

Фотогалерея

На Шепетівщині обладнали мобільну стоматологію для військових

Джерело: shepetivka.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua