Чат-бот з вакцинації може розрахувати графік щеплень, - Старокостянтинівський ЦПМСД

05 вересня 2024 р. 10:35

05 вересня 2024 р. 10:35


ГС “Коаліція за вакцинацію” розробила онлайн сервіс - чат-бот з вакцинації.

Про це розповідають у адміністрація КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД».

Аби дізнатися усі деталі, перейдіть за посиланням https://vaccine.org.ua/chat/ .

Цим інструментом, зручно користуватися з мобільного телефону, він інформує про:

· інфекційні ризики для українців та захист від інфекцій;

· відповіді на поширені запитання про вакцини та щеплення;

· офіційні ресурси з інформацією про інфекції та вакцинацію.

Уже зараз чат-бот може розрахувати графік щеплень за датою народження людини. Надалі його функціонал планується розширити таким чином, щоб з його допомогою можна було записатись на вакцинацію, зв’язатись зі своїм лікарем.

Чат-бот - це програма, яка призначена для автоматичної відповіді на запитання користувачів у чаті. Бот може взаємодіяти з користувачем природною мовою і виконувати різні завдання, відповідати на запитання, проводити опитування тощо.

Додатковий раунд з вакцинації

Нагадуємо, що 1 серпня в Україні, за рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, розпочався додатковий раунд з вакцинації дітей та ревакцинації дорослих проти дифтерії, правця та кашлюку, який триватиме до кінця 2024 р.

Детальніше про кампанію на сайті МОЗ за посиланням: https://moz.gov.ua/uk/dodatkovij-raund-z-imunizaciyi-proti-difteriyi-ta-pravcyayak-pereviriti-svij-vakcinalnij-status-i-otrimati-sheplennya-bezoplatno

Медичний колектив центру постійно під час прийому пацієнтів наголошує на необхідності проведення рутинної імунопрофілактики!

Проведення щеплень - це необхіднийетап в захисті дітей від вакцинокерованих інфекцій. Дуже прикро коли батьки відмовляються від захисту своїх дітей від небезпечних хвороб таких як поліомієліт, дифтерія, правець, гепатит В та інші шляхом проведення імунізації. Варто згадати, що багато світових епідемій було подолано якраз завдяки масовій імунізації населення. Тому раджу переглянути свої погляди і дослухатись до порад лікарів та медичних сестер.

Бережіть себе та своїх рідних та проводьте щеплення згідно календаря щеплень.

Реклама

Чат-бот з вакцинації може розрахувати графік щеплень, - Старокостянтинівський ЦПМСД

Джерело: starkon.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua