Фінішувало “Подільське літо” футбольне

05 вересня 2024 р. 11:19

05 вересня 2024 р. 11:19


У Хмельницькому завершився Відкритий турнір з футболу серед дітей 2011-2012 років народження “Подільське літо”. Традиційно змагання проходили на базі ДЮСШ №1 і тривали з 11 по 31 серпня. Організатор — управління молоді та спорту міської ради.

У футбольних поєдинках змагалися шість команд, які азартно боролися за перемоги й призи, демонструючи волю до першості і колективну злагодженість. Найрезультативніше виступили: перше місце — ФШ “Мрія”; друге — ДЮСШ №1; третє — ДЮСШ №3.

Команди, які не здобули перемог, також отримали призи за участь, а особисто були відзначені кращі гравці турніру .

Дякуємо всім, хто долучився, вітаємо з перемогами та бажаємо всім командам перемог у майбутніх матчах!”, — йдеться у повідомленні організаторів спортивного заходу.

Фінішувало “Подільське літо” футбольне

Нагадаємо, дитячий футбольний турнір, який стартував 11 серпня, об’єднав молодих футболістів, які змагалися на стадії групових матчів. Турнір проходив у рамках літнього спортивного сезону, його мета — розвиток дитячого футболу та підвищення інтересу до спорту серед молоді. До речі, в першому матчі змагалися команди ДЮСШ №1, і ФШ “Мрія”, яка закінчилась тоді перемогою команди спортивної школи. Підтримували поєдинки юних футболістів чимало вболівальників: адже ігри відбувалися у вихідні на стадіоні ДЮСШ №1.

Ольга Озерна

Фінішувало “Подільське літо” футбольне

Джерело: proskurivplus.km.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua