У Ленковецькій громаді шукали дітей, яких батьки не влаштували до школи

05 вересня 2024 р. 14:16

05 вересня 2024 р. 14:16


Вчора, 4 вересня 2024 року, у Ленковецькій громаді Шепетівського району відбувся спільний виїзд начальника Служби в справах дітей сільської ради Колби О.І., директора Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Дудар-Комащук І.Е., поліцейського офіцера громади Камака С.П, директора Судилківського ІРЦ Столярчук Т.Р. в населені пункти громади.

Заходи були організовані в рамках Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», з метою виявлення дітей, які не приступили до занять з 1 вересня 2024 року у закладах загальної середньої освіти, закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої чи вищої освіти без поважних причин, запобігання дитячої бездоглядності, попередження правопорушень і злочинності серед них.

Було обстежено три сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах і усунено причини, внаслідок яких 1 дитина не була охоплена навчанням.

Звертаємо увагу батьківського загалу громади на те, що злісне ухилення батьків від виконання обов’язків щодо здобуття їх неповнолітніми дітьми повної загальної середньої освіти може бути підставою для позбавлення їх батьківських прав.

У Ленковецькій громаді шукали дітей, яких батьки не влаштували до школи

Джерело: shepetivka.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua