На Шепетівщині молодик хотів пограбувати "Еліту" однак забув за сигналізацію

05 вересня 2024 р. 15:37

05 вересня 2024 р. 15:37


В Ізяславі, співробітники поліції охорони оперативно затримали правопорушника, який розбив вікно та здійснив дрібну крадіжку. Правоохоронці затримали зловмисника неподалік місця скоєння злочину.

5 вересня о 4.36 ранку на центральний пульт Хмельницького управління поліції охорони надійшов сигнал «Тривога» з магазину «Еліта», розташованого у м. Ізяслав .

Повідомлення про спрацювання сигналізації прийняла чергова Оксана Пасічник і негайно направила на місце події наряд реагування у складі водія АТЗ роти реагування УПО Хмельницької області Сергія Даніленка та старшого дільничного офіцера поліції ї Шепетівського райуправління поліції Анатолія Гаєвського.

Прибувши на місце за лічені хвилини, правоохоронці одразу розпочали обстеження магазину, під час якого помітили розбите металопластикове вікно та невідомого чоловіка, який перебував неподалік.

Помітивши поліцейських, крадій спробував втекти, але був затриманий прямо на місці події.

Зловмисником виявився 20-річний житель Шепетівщини, якого екіпаж поліції охорони передав для проведення подальшого розслідування працівникам місцевого відділку поліції.

Управління поліції охорони в Хмельницькій області

На Шепетівщині молодик хотів пограбувати "Еліту" однак забув за сигналізацію

Джерело: shepetivka.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua