У Нетішині проблема наркоманії набула значних масштабів

06 вересня 2024 р. 11:37

06 вересня 2024 р. 11:37


Депутатка Верховної Ради України Марія Іонова зі столиці повідомила, що в Нетішині на Хмельниччині проблема наркоманії набула значних масштабів, тому в міській поліції проведуть додаткову внутрішню перевірку.

Про це народна обраниця написала на своїй сторінці у Фейсбуці. За її словами, вона взяла участь у заході щодо боротьби з наркоманією в Нетішині, “адже в місті ця проблема набула значних масштабів”, повідомляє інформаційне агентство ХМ-ІНСАЙД.

Також Іонова зазначила, що з цього приводу направлено відповідні запити до правоохоронних органів, а в Нетішинській міськраді створено спеціальну робочу комісію з представників усіх фракцій задля покращання співпраці з поліцією.

На думку Іонової, у місті “необхідно забезпечити ґрунтовну доказову базу із кримінальних справ для судів, щоб винні отримали заслужені вироки”.

“Головне – вдалося добитися від Нацполіції обіцянки посилити місцевих правоохоронців у Нетішині, щоб допомогти їм покращити роботу та ефективніше протидіяти торгівлі наркотиками. Також буде проводитись додаткова внутрішня перевірка в місцевій поліції”, – зауважила Іонова.

На її переконання, найкращою профілактикою є протидія незаконному обігу наркотичних речовин та “лікування всіх, хто потребує допомоги”.

“Добре, що і правоохоронці, й місцева влада розуміють це та прагнуть побороти проблему задля мешканців громади”, – йдеться в дописі Іонової.

Реклама

У Нетішині проблема наркоманії набула значних масштабів

Джерело: slavuta.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua