“Хмельницький вдячний”

06 вересня 2024 р. 13:16

06 вересня 2024 р. 13:16


За ініціативи Хмельницької міської ради започаткований новий проєкт підтримки військових “Хмельницький вдячний”. Він має на меті залучити якомога більше свідомого соціально орієнтовного бізнесу для підтримки захисників і захисниць, ветеранської спільноти.

В одному місці планують зібрати інформацію про хмельницькі заклади, підприємства, компанії, які готові надавати знижки, спеціальні пропозиції для чинних військовослужбовців, ветеранів російсько-української війни. Цей проєкт уже запрацював на сайті Хмельницької міської ради. Наразі зареєстровано 44 учасники. Це кав’ярні, перукарні, хімчистки, заклади громадського харчування тощо. Підприємцям для участі пропонують заповнити анкету.

“Хмельницький вдячний”

Пропозиції бізнесу розглядає управління торгівлі ХМР.

Ініціатива йшла від підприємців, каже міський голова Олександр Симчишин. Б агато хто ще з 2014 року надавав знижки нашим воїнам, пропонував їм вигідніші умови та спеціальні дисконти чи навіть просто безкоштовну каву. Ми вирішили об єднати усі такі пропозиції на платформі “Бізнес захисникам”.

“Хмельницький вдячний”

Ідентифікувати такі бізнеси у місті можна буде за спеціальними наліпками”.

Презентували проєкт у кавʼярні “Женіх”, яка першою отримала спеціальну наліпку.

Стати частиною руху “Хмельницький вдячний” може кожен охочий підприємець, за деталями та наліпками слід звернутися в управління торгівлі Хмельницької міської ради (вул. Грушевського, 88) або за телефонами: 65-61-26, 65-84-49, 65-11-41.

Цей проєкт — прекрасна нагода продемонструвати, що ми справді вдячні воїнам за те, що можемо жити і працювати в тилу з 2014 року!

“Хмельницький вдячний”

Джерело: proskurivplus.km.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua