У Шепетівці урочисто відкрили виставку творчих робіт Заслуженого художника України Олексія Леонова

06 вересня 2024 р. 13:46

06 вересня 2024 р. 13:46


В Музеї пропаганди відбулось урочисте відкриття виставки творчих робіт Заслуженого художника України, члена Національної спілки художників України Олексія Леонова "Молитва в скульптурі". Про це повідомили на сторінці закладу культури.

Студенти 1 - 4 курсів Шепетівського медичного фахового коледжу та присутні гості мали можливість познайомитись з роботами майстра, які увічнюють здобутки людства за тисячоліття його історії. Мали можливість побачити шлях вдосконалення і гармонії, яким йде людина і реальні результати цієї наполегливої праці в роботах скульптора.

Понад 200 персональних виставок Олексія Леонова відбулися впродовж 2005 - 2023 років. Географія його робіт вражає: Україна, Чехія, Польща, Литва, Латвія, США, Канада та інші.

Вітальним словом відкрив виставку депутат Шепетівської районної ради, начальник відділу освіти Шепетівської райдержадміністрації Василь Паразінський.

Екскурсію провів доцент кафедри практичної психології та педагогіки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, кандидат педагогічних наук, Президент Всеукраїнської культурно-освітньої Асоціації гуманітарної педагогіки Станіслав Крук.

Директор музею Валентина Бражук подякувала організаторам за можливість експонувати унікальну виставку вперше на Шепетівщині саме в нашому закладі. Організатори виставки вручили музею подарунок.

На заході лунали ліричні мелодії у виконанні вихованців Шепетівської дитячої музичної школи.

Виставка Олексія Леонова експонуватиметься в Музеї пропаганди до лютого 2025 року. Музейники запрошуємо усіх бажаючих.

Фотогалерея

У Шепетівці урочисто відкрили виставку творчих робіт Заслуженого художника України Олексія Леонова

Джерело: shepetivka.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua