Начальник ОВА відвідав будівництво школи на Шепетівщині та провів прийом громадян

06 вересня 2024 р. 15:07

06 вересня 2024 р. 15:07


Днями, в рамках візиту до Полонської міської територіальної громади, начальник ОВА Cергій Тюрін відвідав будівництво школи на 274 учні у селі Новолабунь. Нагадаємо, що зазначена школа потрапила до переліку об’єктів, які рекомендовано добудувати або реконструювати в рамках затвердженої програми економічного та соціального розвитку регіону на 2024 рік.

За словами представників місцевого самоврядування, будівництво школи пройшло довгу і складну дорогу, але вже знаходиться на фінішній прямій. Станом на сьогодні будівельна готовність майбутнього закладу освіти становить 93%: проводяться внутрішньо-оздоблювальні роботи школи, газо- водо- та електропостачання, благоустрій території.

З свого боку, очільник області завірив, що ОВА буде сприяти вирішенню питання наповнення матеріально-технічної бази школи.

Також Cергій Тюрін провів виїзний прийом громадян у Полонській територіальній громаді. Очільник області поспілкувався із мешканцями громади, частина звернень яких стосувалася питань працевлаштування та надання матеріальної допомоги.

Окрім того, Сергій Тюрін опрацював питання щодо сприяння в закупівлі нового шкільного автобусу, допомоги у завершенні будівництва протирадіаційного укриття в одному з ліцеїв та збільшення штатних одиниць працівників культури.

Хмельницька ОВА

Фотогалерея

Начальник ОВА відвідав будівництво школи на Шепетівщині та провів прийом громадян

Джерело: shepetivka.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua