Улашанівська громада попрощалася з Воїном-Захисником

06 вересня 2024 р. 20:57

06 вересня 2024 р. 20:57


Сьогодні, 6 вересня, родина, друзі, мешканці Улашанівської громади провели в останню земну дорогу 52-річного Миколу Клімчука, солдата, сапера інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу механізованого батальйону військової частини А 4667.

30 серпня 2024 року він загинув на Харківщині в районі населеного пункту Стариця. Свідомо боронячи не лише своїх рідних, а всіх українців, Воїн поклав своє життя на вівтар свободи та незалежності України.

Народився Микола Миколайович Клімчук 31 січня 1972 року в с.Губельці Славутського району. У 1987 році закінчив Губелецьку 8-річну школу, а, згодом, у 1989 році – Улашанівську середню школу. Здобув професію шофера, навчаюсь у Плужнянському професійному училищі. З 1990 по 1992 роки – строкова служба у армії, яка проходила у республіці Монголія. Працював шофером у колгоспі імені Чапаєва, згодом – на різних роботах за кордоном.

13 лютого 2024 року Микола Клімчук був мобілізований до лав Збройних Сил України. Пройшов навчання у м.Кам’янець-Подільський, здобувши фах сапера. А далі – служба у Харківській області.

Мужньо та героїчно виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність під час бойового завдання, Микола Клімчук віддав найцінніше – своє життя.

У Героя залишилися мама Ольга Петрівна, брат Ігор, сестра Світлана.

Щирі співчуття родині з приводу непоправної втрати - загибелі рідної людини. Нехай Господь дасть сили пережити це важке горе, а полеглому Герою подарує життя вічне на небесах.

Вічна пам’ять та шана Захиснику України Миколі КЛІМЧУКУ!

Улашанівська територіальна громада

Фотогалерея

Улашанівська громада попрощалася з Воїном-Захисником

Джерело: shepetivka.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua