Вночі на Хмельниччині лунали вибухи: у владі повідомили про наслідки

07 вересня 2024 р. 08:49

07 вересня 2024 р. 08:49


Загалом майже шість годин тривала повітряна тривога на Хмельниччині від початку доби 7 вересня до ранку. Тривогу оголошували двічі. І двічі в області чутно було звуки вибухів . У Хмельницькій ОВА повідомили про ситуацію в регіоні станом на ранок.

Перша повітряна тривога була досить довгою – понад 4 години. Саме в цей час на території Хмельниччини, за інформацією місцевих ЗМІ, було чутно звуки вибухів. Ймовірно, в межах Старокостянтинівської громади, яку російські безпілотники вперто атакують майже завжди. Принаймні, про рух безпілотників в напрямку Старокостянтинова повідомляли моніторингові канали. А у Хмельницькій громаді/районі додаток щонайменше двічі попереджав про “високий рівень небезпеки”.

Вдруге повітряну тривогу оголосили о 6.25 – через “шахедний” недобиток, який блукав північчю країни. Ця тривога була коротшою – лише годину і 20 хвилин. Інформації в цей час про вибухи не надходило.

Скільки саме ворожих ударних безпілотників атакували Україну цієї ночі та вранці, буде відомо згодом – очікуємо офіційної інформації. Але, судячи з повідомлень моніторингових каналів, як і в попередні ночі їх було, схоже, не менше, ніж пів сотні.

Автор: Тетяна Новак

Вночі на Хмельниччині лунали вибухи: у владі повідомили про наслідки

Джерело: podillyanews.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua