В “Електротрансі” пояснили, чому не всі тролейбуси виходять на маршрути у Хмельницькому

07 вересня 2024 р. 09:41

07 вересня 2024 р. 09:41


Від 26 серпня, коли Хмельницький зазнав чергової ворожої атаки по об’єкту інфраструктури, на маршрути в обласному центрі виходить менше тролейбусів , ніж зазвичай. Протягом майже двох тижнів комунальники поступово відновлюють рух електротранспорту у звичному режимі, однак досі деякі тролейбуси містом не курсують.

У коментарях на сторінці комунального підприємства “Електротранс” хмельничани поцікавилися, коли на вулиці повернуться тролейбуси, що курсують за маршрутами 11 та 11а.

У комунальному підприємстві нагадали , що після ворожих ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури, в обласному центрі впроваджені жорсткі обмеження щодо кількості тролейбусів, які можуть виходити на лінію:

В міру поліпшення ситуації кількість тролейбусів, що випускаються на обслуговування міських пасажирських маршрутів, зростатиме. При цьому, на жаль, конкретних строків повного відновлення руху електротранспорту, в тому числі на маршрутах 11 і 11А, вказати не можемо, бо ситуація з енергозабезпеченням залишається напруженою.

Автор: Тетяна Новак

В “Електротрансі” пояснили, чому не всі тролейбуси виходять на маршрути у Хмельницькому

Джерело: podillyanews.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua