Хмельницькі поліцейські видворили за межі країни нелегального мігранта

14 вересня 2024 р. 12:08

14 вересня 2024 р. 12:08


Працівники поліції встановили, що, приїхавши в Україну у 2021 році, іноземець не залишив її межі після закінчення відповідного терміну перебування, а також не звернувся до відповідних державних органів для отримання посвідки на тимчасове чи постійне проживання.

Таким чином, чоловік порушив правила перебування іноземців на території нашої держави. Більше того, у листопаді 2023 року відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за використання завідомо підробленого документа — він керував транспортним засобом на підставі фальшивого водійського посвідчення. Тоді іноземця у зв’язку порушенням вимог міграційного законодавства зобов’язали залишити країну у строк до 24 квітня 2024 року, але і цю вимогу чоловік порушив. Тож було прийняте рішення про примусове видворення нелегального мігранта.

4 вересня поточного року працівники відділу міграційної поліції ГУНП спільно з співробітниками управління стратегічних розслідувань та УДМС в Хмельницькій області, після складання на громадянина Молдови протоколу про адміністративне правопорушення за ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні) супроводили його до пропускного пункту «Могилів-Подільський», де передали працівникам ДПС України для завершення процедури видворення.

Хмельницькі поліцейські видворили за межі країни нелегального мігранта

Джерело: westnews.info (Хмельницький)