Диск-гольф, доджбол, корфбол, флорбол: ігри наших дітей

16 вересня 2024 р. 10:36

16 вересня 2024 р. 10:36


Ці та інші види спорту в минулу п’ятницю освоювали на стадіоні “Поділля” учні ліцею №10 у рамках Олімпійського тижня. Традиційно цей захід приурочений до Всеукраїнського Дня фізичної культури та спорт у , який відзначається в другу суботу вересня.

Но вий навчальний рік розпочався в усіх закладах освіти громади не лише офлайн-уроками в предметних кабінетах, заняттями у дитсадках, а й різноманітними масовими спортивними активностями. Організаторами тижня стали департаменти освіти та науки, молоді та спорту міської ради.

У рамках загальноміського Олімпійського тижня здобувачі освіти ліцею №10 взяли участь у яскравому та насиченому спортивному фестивалі за підтримки ГО “Асоціація Мультиспорт”, яка пропагує нові, цікаві та малознайомі види спорту Вихованці мали можливість спробувати свої сили в різних видах спорту, а також отримати незабутні враження від активного дозвілля.

Диск-гольф, доджбол, корфбол, флорбол: ігри наших дітей

Свято розпочалося з вшанування пам яті загиблих героїв хвилиною мовчання. Після спільного виконання Державного гімну ліцеїсти розпочали активні змагання на п яти локаціях стадіону. Одна з таких — майданчик для диск-гольфу, де учасники демонстрували влучність, метаючи диски в ціль. Не менш захопливою стала гра доджбол, яка вимагала командної роботи, швидкої реакції та вміння ухилятися від м ячів. Також учасники спробували себе в корфболі — командній грі, що поєднує елементи баскетболу та гандболу. На локації з флорболу (різновид хокею на підлозі) ліцеїсти також показали чудову техніку. І, звісно, всі мали змогу випробувати свої сили в бадмінтоні, де потрібні швидкість та витривалість.

Керівництво ліцею висловило вдячність фахівцям команди “Мультиспорт” та керівництву ДЮСШ №1 за чудову організацію та незабутні враження.

Вікторія Катрич

Диск-гольф, доджбол, корфбол, флорбол: ігри наших дітей

Джерело: proskurivplus.km.ua