Робота у Старокостянтинові: пропонують заробітну плату від 8000 гривень

16 вересня 2024 р. 10:41

16 вересня 2024 р. 10:41


Є вакансії для старокостянтинівців, пропонують зарплату від 8000 гривень і вище.

Реєстр актуальних вакансій, поданих роботодавцями до Старокостянтинівського управління Хмельницької філії Хмельницького обласного центру зайнятості з 09.09.2024 до 13.09.2024 включно.

Основні обов’язки:

- Адміністратор Центру надання адміністративних послуг Старокостянтинівської міської ради на віддаленому робочому місці у селі Воронківці (приймає від суб'єктів звернень заяви, робить копії документів тощо). Організовує видачу документів та забезпечує взаємодію з суб'єктами надання адміністративних послуг. Надає інформацію та консультації щодо вимог та порядку надання адміністративних послуг.

Заробітна плата: 10000 грн.

- Робота з договорами оренди землі: ведення реєстру орендарів, укладання нових договорів, формування заявок на виплату орендної плати.

Заробітна плата: 12000 грн.

- Ведення ділової кореспонденції, яка надходить на розгляд директору, систематизація документів, ведення діловодства, вирішення організаційних питань. Виконує обов'язки інспектора з кадрів, веде табель обліку робочого часу тощо. Впевнений користувач ПК.

Заробітна плата: 8500 грн.

Основні вимоги:

- знання 1С (8 версія).

- робота з контрагентами;

- ведення податкового обліку;

- структурне та аналітичне мислення;

- наявність стажу роботи від 2-х років.

Заробітна плата: 15000 грн.

- Група продовженого дня.

Заробітна плата: 10160 грн.

- Неврологічне відділення. Бере участь у лікувально-діагностичному процесі; виконує лікарські призначення; проводить маніпуляції та процедури згідно з профілем роботи. Графік роботи: 08:00 - 08:00 (доба через три).

- Молодша медична сестра (операційна) операційного блоку. Здійснює поточне, планове та генеральне прибирання операційного блоку відповідно до санітарного режиму відділення. Проводить миття інструментів після операції. Здійснює утилізацію медичного сміття. Графік роботи: Пн-Пт 08:00 - 16:00 (субота, неділя - вихідні).

Заробітна плата: 8000 грн.

- Забезпечує дрібний ремонт приміщень лікарні з виконанням усіх видів будівельних робіт: штукатурних, малярних, столярних тощо. Виконує роботи з технічного обслуговування і ремонту систем центрального опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції, електричних мереж. Здійснюється доплата за об'єм виконаних робіт.

- Готує товари до продажу, розміщує і викладає товари за групами, видами, сортами з дотриманням правил товарного сусідства. Проводить розрахунки з покупцями через касовий апарат та банківський термінал (за необхідності - проводиться навчання). Графік роботи з 09:00 до 21:00, два дні через два дні.

Заробітна плата: 8200 грн.

- Реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Прийом тавару по накладним, перевірка відповідності супровідним документам кількості та асортименту товару. Розміщення і викладка товарів за групами, видами та сортами. Досвід роботи на касовому апараті! Режим роботи: доба через дві доби (з 08:00 до 08:00).

- Виконує сухе та вологе прибирання класів, коридорів, санвузлів.

- Вологе прибирання та підмітання місць загального користування в багатоквартирних житлових будинках та прибирання прибудинкової території.

За довідками звертатись до Старокостянтинівського управління Хмельницької філії Хмельницького обласного центру зайнятості:

м.Старокостянтинів, вул. Героїв Небесної Сотні, 4, тел. (068) 98 34 565

Реклама

Робота у Старокостянтинові: пропонують заробітну плату від 8000 гривень

Джерело: starkon.city