ДТП у Городку: вантажівка заблокувала дорогу, але водій не постраждав

16 вересня 2024 р. 11:31

16 вересня 2024 р. 11:31


4 ДТП за 6 днів

11 вересня у Городку трапилася дорожньо-транспортна пригода. Про це 13 вересня в ефірі Городоцького радіо на хвилі 106.9 ФМ повідомив Микола Бельський, заступник начальника сектору превенції відділу поліцейської діяльності №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП.

Як зазначив правоохоронець, водій вантажівки марки «DAF», який їхав по вулиці Тичини із завантаженим напівпричепом, не впорався з керуванням. В результаті вантажівка перевернулася і перекрила більшу частину дороги, по якій спостерігався інтенсивний рух інших транспортних засобів.

— До ліквідації наслідків аварії було залучено два екіпажі поліції. Правоохоронці забезпечили охорону місця події , здійснили реверс руху транспортних засобів та допомагали евакуювати вантажівку, водій якої, на щастя, не постраждав , — відмітив Микола Бельський і закликав водіїв всіх великогабаритних транспортних засобів дотримуватися правил дорожнього руху, особливо під час руху на підйомах і крутих поворотах.

Загалом з 6 по 12 вересня поліцейські задокументовали чотири факти ДТП без потерпілих.

Нагадаємо , 12 вересня близько 16:40 у с. Чорниводи Городоцької громади зіткнулися автомобілі «Volkswagen» та «Opel». За фактом ДТП встановлено, що 35-річний водій «Volkswagen», житель м. Городок , був у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок автопригоди 44-річний пасажир автомобіля «Volkswagen» та 47-річний водій автомобіля «Opel» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Городоцької багатопрофільної лікарні.

Реклама

ДТП у Городку: вантажівка заблокувала дорогу, але водій не постраждав

Джерело: horodok.city