Орденами «За мужність» посмертно нагородили трьох захисників з Волочищини

17 жовтня 2024 р. 13:34

17 жовтня 2024 р. 13:34


Посмертними нагородами вшанували пам'ять українських воїнів.

У Волочиській громаді державні нагороди передали родинам трьох полеглих на війні військовослужбовців. Про це повідомили у пресслужбі Волочиської міської ради.

Згідно з Указом Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, зміцненні обороноздатності та безпеки України, а також за вірність військовій присязі, орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено:

Сергія Олександровича Зінька . Захисник народився у селі Яхнівці. У 1992 році був призваний на строкову службу до лав Збройних Сил України. На початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну - 8 березня 2022 року був мобілізований до Збройних Сил України. З того часу боронив Батьківщину на Запорізькому та Донецькому напрямках. Серце воїна припинило битись 21 грудня 2023 року…

Руслана Ігоровича Безбородова. Воїн народився 18 травня 1984 року в місті Волочиську. Після навчання був призваний на строкову службу в армії. Був одружений, виховував сина і доньку. У квітні 2023 року свою мирну професію Руслану довелося змінити на військову - був мобілізований до лав ЗСУ. Загинув Герой 25 жовтня 2023 року під час ведення бойових дій на Запорізькому напрямку.

Владислава Анатолійовича Комара . Захисник народився та виріс у Волочиську. З червня 2020 року по листопад 2021 року проходив строкову службу у Збройних Силах України. В другий день повномасштабного вторгнення записався добровольцем до лав ЗСУ. Після чотирьох місяців служби в роті охорони у Волочиську, був призначений в 128-му Гірсько-штурмову бригаду на посаду гранатометника. У серпні 2022 року в складі свого підрозділу визволяв від окупаційних військ територію Херсонщини. Загинув захисник 14 лютого 2024 року під час артилерійського обстрілу на Запорізькому напрямку.

Орденами «За мужність» посмертно нагородили трьох захисників з Волочищини

Нагороди передали родинам трьох полеглих на війні Героїв. Фото: facebook.com/volochyskaOTG

Орденами «За мужність» посмертно нагородили трьох захисників з Волочищини

Джерело: ye.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua